Mælken lunes, hældes i en skål - og heri opløses gæren. Husk gæren må ikke varmes med.
Hvedemelet og de øvrige ingredienser blandes i, og det hele æltes sammen til en ensartet dej, der hæves til dobbelt størrelse i ca. 15 min. på et lunt sted - tildækket.
Dejen deles i to lige store stykker, der hver rulles ud til ca 15 cm' bredde og 25 cm's længde.
Smør remonce på midten af hvert stykke, og læg evt. rosiner, sukat, marmelade eller rå æbler herpå.
Endestykkerne bøjes op, og læg dejen fra hver side ind over fyldet, således at de mødes på midten, tryk dejen fast til endestykkerne.
Sættes på en smurt plade og hæver ca. 20 min. på et lunt sted - tildækket.
Stængerne pensles med æggestrygelse og drysses evt. med hakkede mandler og sukker.
Stængerne bages på ovnens midterste rille i en forvarmet ovn, ved 220 grader (Ingen varmluft) i 12-15 minutter.