Go Back

Kagecreme

Opskrift på hjemmelavet Kagecreme
Forb. tid5 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid50 minutter
Ret: Bagværk, Desserter, Kager, Tilbehør
Køkken: Dansk
Antal: 1 portion

Ingredienser

  • 4 Æggeblommer
  • 50 g Sukker
  • 1 Vaniljestang
  • 25 g Maizena
  • 5 dl Sødmælk

Sådan gør du

  • Skær vaniljestangen over på midten og skrab det sorte fyld ud.
  • Æggeblommer, sukker og vanille piskes sammen, derefter piskes maizena og 1 dl. af mælken i.
  • Resten af mælken koges, hvorefter cremeblandingen kommes i og piskes godt igennem til det tykner.
  • Hæld derefter cremen i en skål, så den ikke brænder på.
  • Sæt på køl i køleskabet til det skal bruges, helst min. en halv time!
    kagecreme