Go Back

Mazarinkage (Ruth's)

Opskrift på hjemmelavet Mazarinkage, som slår tankstations versionen med flere længder! Den er dejligt svampet, og med chokolade i kan det ikke gå galt.
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid45 minutter
Samlet tid1 time 30 minutter
Ret: Bagværk, Kager
Køkken: Dansk, Fransk
Antal: 1 stk.

Ingredienser

  • 200 g Sukker
  • 2 Æg
  • 200 g Hvedemel
  • 2,5 tsk Bagepulver
  • 250 g Margarine
  • 1 dl Mælk
  • 3 tsk Mandelessens
  • 100 g Chokolade Mørk

Sådan gør du

  • Pisk sukker og æg sammen.
  • Bland mel og bagepulver i.
  • Smelt margarinen og bland det i sammen med mælk og mandelessens.
  • Enten kan du skære chokoladen i små stykker og blande det i dejen inden bagning. Ellers kan du vente til den er bagt, og smelte chokoladen udover.
  • Hæld kagen i en bradepande. Hvis du vil have en mere svampet kage, kan man dække dejen med et stykke bagepapir, og så sætte en anden bradepande ovenpå, så kagen bliver bagt under pres.
  • Bag kagen i ovner ved 180 grader i 40-50 minutter.
    mazarinkage