Mazarinkage (Ruth's)
Opskrift på hjemmelavet Mazarinkage, som slår tankstations versionen med flere længder! Den er dejligt svampet, og med chokolade i kan det ikke gå galt.
Forb. tid15 minutter min
Tilb. tid45 minutter min
Samlet tid1 time t 30 minutter min
Ret: Bagværk, Kager
Køkken: Dansk, Fransk
Antal: 1 stk.
- 200 g Sukker
- 2 Æg
- 200 g Hvedemel
- 2,5 tsk Bagepulver
- 250 g Margarine
- 1 dl Mælk
- 3 tsk Mandelessens
- 100 g Chokolade Mørk
Pisk sukker og æg sammen.
Bland mel og bagepulver i.
Smelt margarinen og bland det i sammen med mælk og mandelessens.
Enten kan du skære chokoladen i små stykker og blande det i dejen inden bagning. Ellers kan du vente til den er bagt, og smelte chokoladen udover.
Hæld kagen i en bradepande. Hvis du vil have en mere svampet kage, kan man dække dejen med et stykke bagepapir, og så sætte en anden bradepande ovenpå, så kagen bliver bagt under pres.
Bag kagen i ovner ved 180 grader i 40-50 minutter.