Go Back

Majskolber (i ovn)

Det bedste tilbehør til en god bøf på grillen, er uden tvivl majskolber. Er vejret ikke til at grille, er der her en opskrift på, majskolber lavet i ovnen.
Forb. tid10 minutter
Tilb. tid25 minutter
Samlet tid35 minutter
Ret: Hovedretter, Tilbehør
Køkken: Amerikansk
Keyword: grill, hygge, majs, ovnret, sommer
Antal: 4 personer

Ingredienser

  • 4 Majskolber
  • 50 g Smør
  • Sølvpapir

Sådan gør du

  • Det første er, at fylde en stor gryde, skål eller spand med vand.
  • Læg majskolberne i vandet med skræl og det hele.
  • Lad dem ligge der i en times tid. Ideen er, at de trækker væske til sig, og bliver mere saftige. Samt hvis de skal på grillen, er skrællen fuld af vand, og der går derfor ikke ild i den så hurtigt.
  • Tag majskolberne op ad vandet og skræl dem.
  • Gnid smør godt og grundigt ind i majskolberne.
  • Pak dem i sølvpapir og bag dem i ovnen ved 225 grader i 25 minutter.
  • Server dem med smør og salt, eller hvad man foretrækker.
    Majskolber