Go Back

Sødmælkshorn

Lækker og nem opskrift på sødmælkshorn. Fyldet kan man selv bestemme, jeg har personligt brugt chokolade, marmelade og marcipan.
Forb. tid15 minutter
Tilb. tid15 minutter
Samlet tid30 minutter
Ret: Bagværk, Kager
Køkken: Dansk
Antal: 16 stk

Ingredienser

Sødmælkshorn

  • 350 g Hvedemel
  • 5 tsk Bagepulver
  • 2 spsk Sukker
  • 150 g Smør blødgjort
  • 2 dl Mælk

Fyld

  • 100 g Marcipan
  • 16 spsk Marmelade
  • 100 g Chokolade

Pynt

  • 2 Æg
  • Perlesukker
  • Hasselnødder Hakkede

Sådan gør du

  • Bland mel, bagepulver og sukker sammen i en skål.
  • Smuldr smørret i.
  • Til sidst røres mælken i og dejen samles.
  • Drys mel på et bord.
  • Del dejen i to lige store stykker, og rul dem ud hver for sig, til en cirkel med ca. 27 cm i diameter.
  • Del dem i 8 lige store stykker, og læg det foretrukne fyld på i den brede ende.
  • Rul dem sammen til horn og sæt dem på en bageplade med bagepapir.
  • Til sidst pensles hornene med to sammenpiskede æg, og det foretrukne pynt drysses på.
  • Bages ca. 15 minutter ved 200 grader almindelig ovn.
    Sødmælkshorn